CARIERA TA, INCOTRO?

Fie ca esti un „atlet” de 5 stele, o persoana de 40 si ceva cu un loc de munca nesatisfacator, sau doar iesit din scoala si doresti un nou start sau o schimbare de cariera, un coach de cariera ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti duce cariera la urmatorul nivel. Intr-o economie asa imprevizibila cum este cea de astazi, poate fi usor sa te simti nesigur sau instabil in piata locurilor de munca. Coach-ul de cariera te ajuta sa te focusezi pe urmatorii pasi de facut. Prin strategiile de dezvoltare ale carierei, coachingul iti va clarifica si sublinia aspiratiile tale, te va ajuta sa iti dezvolti un plan, ?i te va face sa iei  masuri pentru a indeplini in mod eficient obiectivele tale.

In cazul in care este important pentru tine sa iti urmaresti pasiunile, un loc de munca nu este ceea ce iti trebuie. Ce ai nevoie este o  cariera construita pe cine esti, ce vrei cu adev?rat si ceea ce iti aduce fericire si implinire personala. O transformare de cariera poate fi ok – serviciile de coaching de cariera asigura tranzitia spre cariera ta ideala. Coach-ul tau te poate ajuta sa-ti urmaresti pasiunile tale si sa iti gasesti propria si adevarata vocatie.

Un coach de cariera este un expert care te va ajuta s? descoperi talentele ascunse, sa fii in contact cu punctele tale  forte si te ajuta sa devii foarte clar cu privire la obiectivele personale. Pentru unii oameni ganditul la scopul vietii si motivatia personala chiar nu intra in poza. Ei pur si simplu sunt in cautarea unui  loc de munca si il iau pe primul oferit. Cu ajutorul unui coach de cariera, vei invata cum sa dezvolti un plan cuprinz?tor al carierei tale si cum sa lucrezi spre a-ti atinge aspiratiile. Te vei concentrea pe ceea ce este cu adevarat cel mai important pentru tine, ceea ce vrei si ce trebuie sa se intâmple pentru a-ti atinge obiectivele.

Sunt nenumarate motive pentru care ai vrea sa apelezi la serviciile unui coach de cariera . Ai putea fi gata pentru accelerarea carierei, pentru a face o schimbare completa, sau pur si simplu doresti sa ajungi la un nivel mai ridicat de expertiza. Ori ai putea fi nesigur cu privire la viitorul t?u, sau esti pur ?i simplu gata pentru a trece la o noua etapa in viata ta – oricare ar fi  nevoia, sa apelezi la un coach de cariera este o miscare inteligenta din partea ta.

Daca vrei sa controlezi si sa-ti gestionezi propria cariera, angajeaza-ti un coach. Coach-ul de cariera face pentru tine ceea ce antrenorii atletilor fac pentru starurile din sport, munceste cu tine pentru a-ti asigura toate resursele, informatiile, si ghidarea de care ai nevoie. Coach-ul de cariera e alaturi de tine sa mergi in directia corecta catre job-ul la care visezi.

Sursa:http://www.coaching-essence.ro/articole-coachi/cariera-ta-incotro.html

Comments are closed.