De la N.L.P. la Intelligence

De la N.L.P. la Intelligence sau de la Intelligence la N.L.P ? Indiferent cum incercam sa pozitionam cele doua concepte legatura intre ele este una cat se poate de directa. Intelligence este o arta preluata din mers de majoritatea serviciilor de informati. Bazat pe studiile N.L.P., Intelligence a constatat ca exista niste mecanisme mentale dupa care oamenii functioneaza in majoritatea situatiilor. Stiind asta, filajele si culegerile  de informatii sunt completate de analiza intelligence care are in vedere ca fiecare individ reprezinta suma informatiilor si a experientelor avute de-a lungul vietii. In felul acesta veriga lipsa de informatii certe este completata de analiza intelligence si pe baza celor doua idei se anticipeaza pasul urmator.
N.L.P. Intelligence se poate aplica in orice domeniu. Partidele politice au consultati N.L.P. intelligence care anticipeaza miscarile partidelor adverse pe baza informatiilor din presa. In business marile companii au renuntat la spionajul industrial, acesta fiind inlocuit cu intelligent consulting, mult mai eficient si cat se poate de legal.
Chiar si in relationship N.L.P. intelligence da rezultate in cazul in care consultantul dispune de toate informatiile necesare unei analize profesionale.
Un consultant N.L.P. intelligence se creeaza in timp si este o profesie de vocatie care are nevoie de un basic de informatii si o serie de lecturi de specialitate N.L.P.  la care se adauga lecturi P.S.Y. si Intelligence.
Consulatanta Intelligence presupune o munca de durata care implica un consum considerabil de timp si resurse pentrua atinge perfomata, de multe ori uimitoare.
Cabinetul nostru ofera consultata N.L.P. Intelligence preturile fiind calculate in functie de timpul si volumul de munca solicitat.

Comments are closed.