Life Coaching in Bucuresti

Coaching-ul utilizează strategii de succes care creează schimbări permanente pornind de la: definirea viziunii de viață a clientului, stabilirea unor țeluri competitive, realizarea planului de execuție și atingerea rezultatelor optime.

Menit să ușureze procesul transformării, depășirea momentelor de criză, soluționarea unor probleme de viață și atingerea excelenței, coaching-ul este un demers de dezvoltare personală (și nu numai) focalizat pe soluții. Durata și întinderea ședințelor de coaching diferă pentru fiecare client sau organizație în parte.

Ne adresăm Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet, aşadar considerăm că oricine ar trebui tratat în integralitatea sa.

Ce este coaching-ul?

Este, în multe privinţe, similar unui parteneriat. Persoana care lucrează alături de un coach devine în scurt timp, un fin observator şi explorator al spaţiului mental, psihic, fizic în care se manifestă. Transformarea începe prin conştientizare. De aceea, la coaching vii şi pentru a îți evalua relațiile pe care ți le stabilești, conștient sau inconștient.

Care sunt coordonatele acestei relaţii? Acceptarea (a nu se confunda cu resemnarea) a ceea ce eşti și întrezărirea a ceea ce poţi deveni. Aşa cum eşti: cu bune şi cu rele, fericit sau trist, cu relaţii reuşite sau catastrofale, cu serviciul de vis sau cu o meserie de coşmar, cu bani sau înglodat în datorii, sănătos sau bolnav, împlinit sau ratat.

Care este rolul nostru?

Să îţi oglindim realitatea actuală şi să conturăm împreună o viziune coerentă a ceea ce îţi doreşti
Să îţi redăm cât mai viu tabloul realităţii dorite şi să te încurajăm să păşeşti cu încredere în el
Să te conducem către destinaţie şi să te echipăm pentru orice tip de “călătorie”

Servicii de Life Coaching

Relationship Coaching: relaţii şi intimitate
Echilibru şi armonie
Dezvoltare personală
Spiritual Coaching
Stress Management Coaching
Career Coaching: planificarea carieriei
Time management Coaching
Creativity Coaching: stimularea creativităţii
Finanţe şi buget personal
Wellness Coaching: sănătate, stil de viaţă
Parenting Coaching
Comunicare eficientă şi medierea conflictelor
Controlul dependenţelor
Cuplul şi infertilitatea

Sursa:http://www.centrularmonia.ro/life-coaching-si-dezvoltare-personala/

Comments are closed.