Life coaching

Iti doresti sa-ti cresti performanta in munca si posibilitatile in cariera ? Sau pur si simplu, vrei mai mult de la viata ?

Simti ca propria motivatie si incredere in tine au nevoie de un sprijin? Esti dezorientat despre cum sa-ti dezvolti si sa-ti utilizezi abilitatile, ai nevoie de ajutor pentru a-ti rezolva problemele financiare, sa pierzi din greutate, sa-ti rezolvi problemele personale sau relatiile cu cei din jur sau poate doresti o viata mai echilibrata intre munca si relaxare ?

Daca raspunsul la oricare dintre aceste intrebari este da, inseamna ca probabil esti unul dintre milioanele de oameni care are nevoie sa-si maximezeze potentialul si ar putea beneficia de pe urma coachingului.

Indiferent de sfera in care vei folosi acest sprijin, coach-ul iti va oferi angajament si indemanare, profesionalism, abilitati si informatii, confidentialitate deplina si o mare incredere in talentul tau latent. Coach-ul iti va cere sa vorbesti cu angajament si onestitate despre tine si lucrurile pe care ti le doresti si iti fac placere, despre rigurozitatea provocarii tale pentru a obtine ceea ce-ti doresti de la viata.

Ce este coachingul?

Coaching-ul are succes pentru ca il ajuta pe client sa-si gaseasca propriile solutii, sa-si stabileasca obiective si sa celebreze actiunea. Rolul coach-ului este acela de a pune la dispozitie o varietate de atitudini, modele, tehnici si resurse care sa-l ajute pe client sa identifice si sa aplice propriile solutii. Acest lucru duce invariabil la un succes pe termen lung.

Cum functioneaza coachingul?

Lucrand cu un coach iti setezi abilitati specifice si foarte puternice care te ajuta sa faci schimbarile si sa te dezvolti in maniera in care doresti. Intr-un mediu sigur si in care nimeni nu te judeca, cu tot sprijinul si suportul coach-ului, toate ideile negative si indoielile sunt inlocuite cu incredere in sine pentru a face schimbarea , cu spargerea barierelor mentale care te despart de ambitiile si scopurile tale.

Indiferent ca esti o persoana individuala sau o companie, poti fi surprins de rezultatele privind atingerea scopurilor, usor si rapid.

Coachingul are rezultate pentru ca este personal, adesea intensiv; el construieste si redefineste capacitatile si talentul fiecarei persoane. In ultimul rand, singura cale pentru a cunoaste diferenta dintre tine acum si cel de dupa coaching, este aceea de a intra in legatura cu coachingul si a afla singur.

Sursa:http://www.bodymindspirit.ro/life-coaching/

Comments are closed.