Mediere pentru divort. Mediator divort

Medierea este calea cea mai buna pentru un divort rapid, fara complicatii, lipsit de elemente traumatizante. 

Divort prin mediere

Am ajuns in pragul unui divort. Dorim sa trecem usor peste el pentru a putea merge mai departe. Sa ne vindecam, sa putem accepta, sa putem privi spre viitorul nostru, sa ne cladim un alt viitor decat cel pe care il visam pana de curand.
Si astfel, incepem sa cautam informatii pentru a gasi cai sa facem aceasta experienta personala cat mai putin traumatizanta: pentru noi, pentru copii.

In acest sens, solutia medierii poate fi si este solutia optima pentru Dvs si pentru cei cei dragi, in sensul unor complicatii minime, a unei cai elegante si lipsita de conflict de a realiza unh divort fara aspecte traumatizante.

Medierea, calea optima pentru un divort rapid si un partaj ieftin

In primul rand, medierea este o procedura prin care puteti ajunge la solutii, intr-un termen mult mai scurt, evitand expunerea problemelor dvs in fata instantei de judecata si a publicului din aceasta sala. Procedura se desfasoara in fata unui mediator neutru si impartial, ce va garanteaza confidentialitatea problemelor dvs expuse in fata sa. Mediatorul are sarcina de a ajuta sotii sa ajunga la o solutie, fara a impune din partea sa opinii, pareri, sfaturi pentru ca el nu este nici judecatorul si nici consilierul dvs.

Puteti aduce in discutie si alte probleme, cum ar fi cea a partajului, si puteti incheia procesul de divort si privind accesoriile acestuia (incredintare minor, nume, pensie intretinere, partaj, program de vizitare), la primul termen de judecata. Evitati astfel un proces ce s-ar putea intinde pe luni chiar ani de judecata

In cazul in care, ajungeti la o intelegere cu partea adversa si incheiati un acord de mediere, costurile se reduc in mod considerabil, avand si posibilitatea solicitarii restituirii taxei de timbru la termenul la care prezentati acordul de mediere in instanta.

Noi va putem media pentru divort si partaj

Cabinetul nostru de Mediator, autorizat de Consiliul de Mediere, prezent in Tabloul Mediatorilor, va poate asigura in conditii optime medierea in vederea realizarii unui divort in cele mai civilizate conditii.

Cu o bogata experienta in domeniul Legislatiei aplicabile divortului, ca si avocat specializat in Dreptul Familiei, va putem asigura cu costuri minime:

  • medierea in vederea obtinerii unui divort prin acord
  • medierea in vederea partajului, pentru o cale de a imparti bunurile comune din casatorie cu costuri finale minime.Cunoasterea, la nivel de expertiza, a Legislatiei aplicabile divortului si partajului, sustinuta de o bogata experienta in interactiunea directa cu cei confruntati cu perspectiva unui divort, intelegerea nevoilor unei persoane aflate in aceasta situatie, constituie doar cateva dintre atuu-urile ofertei noastre de mediere.

    Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact .

    Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2013

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.